Poziv dioničarima

Kao što također znate, jedan od ciljeva Udruge je osim interesnog organiziranja, i edukacija dioničara. Na tom tragu, a ljubaznošću jednog dioničara, ukazala se mogućnost da organiziramo jedan besplatan autobus (50 ljudi) koji bi došao po ljude, dovezao ih u Zagreb na Skupštinu, i nakon nje ih vratio kući. Ponuda se odnosi prvenstveno na zainteresirane dioničare iz Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije. Naravno, ponuda ne isključuje ni ostale dioničare, ali bi se u vlastitoj režiji morali pojaviti na mjestu polaska na put, što bi najvjerojatnije bilo u Vukovaru ili bližoj okolici.

Jedini problem je dosta kratak rok. Naime, da bi zainteresirani mogli sudjelovati na Skupštini, moraju obaviti i neke formalnosti. Prije svega se to odnosi na prijavu za sudjelovanje na Skupštini, koja u ovom konkretnom slučaju mora stići na adresu Društva najkasnije do 13. kolovoza. Stoga bi zainteresirani prijavu za sudjelovanje u najkraćem roku trebali preporučenom poštom poslati na adresu Društva, a potvrdu s pošte sačuvaju i ponesu sa sobom.

Prijavnica se može preuzeti, isprintati te ručno ispuniti (mora biti ručno) sa ovog linka.

Zainteresirane zato molim da nas kontaktiraju telefonom ili mailom, kako bi ih mogli uputiti kako da sve to izvedu, i mailom dostaviti materijale za Skupštinu (za sve kontakte kliknite ovdje). Pri tomu, nije nikakav problem ako se ne skupi dovoljan broj ljudi i put propadne. Ako se prijavite ne morate doći na Skupštinu, ali bez prijave ni u kom slučaju ne možete sudjelovati, sve i da hoćete.

Eto savršene prilike za neke od Vas da vidite kako te stvari izgledaju, kako se glasa, raspravljaju i donose odluke. Bit će zanimljivo, poučno, ponešto se i nauči, a sve u formi jednog ugodnog i sadržajnog izleta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *