Važno – generalna punomoć za zastupanje Skupštini

Poštovani članovi,

sezona je godišnjih odmora koji je tradicionalno svim hrvatskim turističkim poduzećima, pa tako i Valamaru glavni dio godine. Po uzoru na njih i mi smo bili vrijedni 🙂

• bili smo na Skupštini Valamara i Valamar Investor Daysima o čemu izvještaj imate ovdje na našim web stranici
  • redizajnirali smo logo u skladu sa našim Statutom:
  • imali smo nekoliko konstruktivnih sastanaka sa predstavnicima Valamara i kao najznačajniji rezultat je mogućnost da od sada možemo prikupljati generalne punomoći za Skupštinu.

Naime, kako nam se članstvo proširilo i sada prelazi 400 dioničara i 6.000.000 dionica, odnosno, oko 5% glasova – svake godine nam je sve teže prikupljati punomoći u jako kratkom vremenu prije Skupštine. Samo prošle godine nam je “propalo” preko 500.000 glasova koji su stigli nakon roka za prijavu.

Kako se to nebi više dešavalo pripremili smo obrazac generalne punomoći: udruga-dionicara-valamar-punomoc.pdf
Svaki član koji nam je dao ispravnu email adresu dobiti će na mail već popunjen obrazac sa svojim podacima. Obrazac samo treba isprintati i poslati poštom na našu adresu:

Udruga malih dioničara Valamar Riviera d.d.
Ivana Gundulića 5
31000 Osijek

Nakon što to napravite Udruga malih dioničara “Valamar Riviere” d.d. će vas moći zastupati na svakoj slijedećoj skupštini bez nepotrebnog ispunjavanja punomoći i prijava za svaku Skupštinu. Ukoliko u nekom trenutku želite sami otići na Skupštinu ili iz bilo kojeg razloga želite povući punomoć dovoljno je Valamaru poslati opoziv punomoći primjer koje se nalazi ovdje: udruga-dionicara-valamar-opoziv-punomoci

Ujedno koristimo ovu priliku da Vas podsjetimo, da ukoliko još niste platili godišnju članarinu da istu platite. Uz obrazac punomoći u privitku maila primiti ćete i popunjenu uplatnicu za tu svrhu.

Unaprijed hvala!
Predsjednik Udruge
Dejan Rnjak

1 thought on “Važno – generalna punomoć za zastupanje Skupštini”